Powerstick Pro

31 juli 2018
Nieuw item

Voor optimale schoonmaakprestaties maak je gebruik van deze draadloze steelstofzuiger zonder zak! Zijn motor die sneller ronddraait dan een tornado zorgt voor een superieure zuigkracht van 150 watt. Tapijt of tegels, maakt niet uit! Deze draadloze stofzuiger is inzetbaar op alle vloertypes. Met de afneembare kruimeldief reinig je ook kleine oppervlakken zoals plinten, meubels of zelfs de kruimels op je eettafel. Het slanke ontwerp in zwart, rood of zilver ziet er bovendien prachtig uit.

Anker

[]

Gebruiksgemak

De Powerstick Pro ziet er niet alleen mooi, uit, hij wordt ook gekenmerkt door zijn gebruiksgemak.

  • Door het ergonomisch design kom je probleemloos op plekken die voordien lastig te bereiken waren. De gepatenteerde flexibele handgreep kan tot 50 graden buigen om ook moeilijk bereikbare lagere plekken zoals onder meubels grondig te kunnen schoonmaken. Zo hoef je je niet te bukken en worden je pols en rug minder belast.
  • Daarnaast is deze draadloze stofzuiger ook eenvoudig in onderhoud. De Easy Clean-technologie zorgt ervoor dat je zowel het stofreservoir als de borstel gemakkelijk schoon kan maken. Verwijder de container met een simpele druk op de hendel, schud vervolgens leeg in de vuilnisbak en spoel ten slotte even schoon onder de kraan. Ook de borstel kan je eenvoudig uit de zuigmond schuiven om te reinigen.
  • Dankzij de hygiënische HEPA-filter blijft 99,9 % van het stof tijdens het schoonmaken in de container. Hierdoor blijft de lucht in je huis schoon en fris en loop je minder risico op allergische reacties.
Anker

[]

Accessoires

Dankzij de vijf verschillende mondstukken is de draadloze steelstofzuiger extreem veelzijdig.

  • De speciale zuigmond voor kussens verwijdert stof en vuil uit zetels, matrassen en beddengoed.
  • Met de lange en smalle spleetzuigmond verwijder je vuil op moeilijk bereikbare plaatsen zoals spleten en kieren, bijvoorbeeld achter kasten. Gebruik het uitschuifbare verlengstuk voor hoge plekken zoals het plafond.
  • Reinig je tapijten écht grondig met de turboborstel. De borstel verwijdert vuil en fijne stofdeeltjes die diep in het tapijt verborgen zitten zoals dierenharen.
  • Het combinatiehulpstuk maakt snel en eenvoudig verschillende oppervlakken, van tafelbladen tot raamkozijnen schoon.
  • Het flexibele hulpstuk buigt zodat je zelfs moeilijk bereikbaar stof bijvoorbeeld boven op een kast efficiënt kan verwijderen.
Anker

[]

Nieuw item
Nieuw item
Anker

[]

Batterij

Met de krachtige 32.4V lithium-ion-accu kan je tot 40 minuten stofzuigen zonder de stofzuiger op te laden. De draadloze stofzuiger beschikt eveneens over een extra krachtige turbostand om tapijten mee schoon te maken. Pas wel op, deze stand vraagt erg veel energie van de accu dus als je de turbostand inschakelt, gaat de accu maar 7 minuten mee. Als de batterij leeg is, is deze eenvoudig te vervangen, je haalt deze met een enkele klik uit het toestel. Ontvang nu tijdelijk een extra batterij ter waarde van 99 euro zodat je telkens een batterij in het toestel kan laten zitten terwijl de andere oplaadt!

Anker

[]